Új Calculus Bt.

Vissza Címlap
útkövető
Kezdőlap >> Oktatás

Cégünk és az oktatás

Cégünk elkötelezett híve a számítógéppel támogatott oktatásnak.

Csicsman József, a Calculus vezetője matematikusként és egyetemi oktatóként több kiváló oktató szoftverrel találkozott külföldi útjai során. A DERIVE, majd az AUTOGRAPH matematika oktató szoftvereket honosította meg elsőként hazánkban. Mivel az az alapelve, hogy mindenki az anyanyelvén tudja a legkönnyebben elsajátítani az ismereteket, ezért elkészítette a matematika oktató szoftverek magyar verzióját magyar nyelvű felhasználói kézikönyvvel együtt, és a szoftverek kizárólagos magyarországi forgalmazójává vált. Ezt követően ismerte meg az angol YENKA természettudományok oktatására alkalmas szoftvercsaládot, amelyet a Calculus szintén értékesít. Ezeket az oktató szoftvereket bármely intézmény, az általános iskolától az egyetemig használhatja.

Az EVIEWS statisztikai, ökonometriai szoftvert elsősorban gazdasági képzést nyújtó intézményeknek ajánljuk.

Bővebb információ az oktató szoftverekről ide kattintva érhető el.

 

Cégünk nemcsak oktató szoftvereket honosított meg, hanem a Wiimote SMOOTHBOARD interaktív tábla megoldás magyar verzióját is elkészítette, és ezáltal komplett megoldást kínál az iskoláknak.

Bővebb információ az interaktív tábla megoldásról ide kattintva érhető el.

 

2011-ben jött létre a partnerkapcsolat a Calculus és a Digitális Napló fejlesztője között, ezáltal az iskolák már nemcsak oktató szoftvereket és kedvező árú interaktív tábla megoldást vásárolhatnak cégünktől, hanem egy garantáltan a tanárok igényei szerint kialakított Digitális Napló szoftvert is.

Bővebb információ digitális naplóról ide kattintva érhető el.

 

A paletta kiteljesedése érdekében, a termékek mellett szolgáltatásokat is nyújtunk a tanároknak.

Akkreditált továbbképzési programunk keretében az általános és a középiskolai tanárok megtanulhatják, hogy hogyan alkalmazhatják az oktató szoftvereket.

A világ minden tájáról érkező matematika tanároknak lehetőségük van egy évente megrendezésre kerülő, 3 napos továbbképzésen - TSM Workshopon - is részt venni Angliában.

Cégünk vezetője, Csicsman József egyetemi oktatóként is tevékenykedik az SZTE-n és a BME-n is.

Bővebb információ az oktatási szolgáltatásról ide kattintva érhető el.

 

SAS találkozó 2012.02.21.

 

Új Calculus Bt.
Cím: 1078 Budapest, Hernád utca 50. 3. emelet 1.
Postacím: 1397 Budapest 62. Pf.:550
[email protected]