Új Calculus Bt.

Vissza Címlap
útkövető
Kezdőlap >> Üzleti megoldások >> Dokumentumkezelés

SambaJAM - az első kiterjeszthető kollaborációs platform a felhőben

Az angol SambaStream SambaJAM megoldását 2009-ben ismerte meg cégünk a UK Trade and Investment által szervezett Tecnology World nemzetközi rendezvényen, majd a SambaStream magyarországi partnereként el is készítettük a folyamatosan fejlődő online szoftver magyar verzióját.

A SambaJAM az első olyan internet alapú cloud computing megoldás, mely kiterjeszthető együttműködési platformot teremt.

Projektenként különböző virtuális munkahelyek (workspaces) alakíthatók ki, melyeket a különféle jogosultságokkal rendelkező munkatársak vagy külső személyek (partnerek, ügyfelek) online elérnek.

A SambaJAM hatékonyabb munkát eredményez azáltal, hogy egy olyan környezetet, online tartalom-menedzselő platformot teremt, mely valós idejű információ megosztást, dokumentum-menedzselést tesz lehetővé.

Bővebb információért kattintson ide.

 

Szerződés és projekt nyilvántartó, dokumentumkezelő, workflow menedzselő rendszer

Amennyiben Ön egy Windows alapú dokumentum kezelő megoldást keres, amely szerződések és projektek nyilvántartására, a szerződés kötési folyamat követésére is alkalmas, akkor ajánljuk figyelmébe az eredetileg önkormányzatok számára kifejlesztett rendszerünket, melyet kevés fejlesztési munkával bármely vállalat igényei szerint testre tudunk szabni.

Bővebb információért kattintson ide.

 

Új Calculus Bt.
Cím: 1078 Budapest, Hernád utca 50. 3. emelet 1.
Postacím: 1397 Budapest 62. Pf.:550
office@calculus.hu